Azaz könyvekről csak őszintén

Könyvek feketén, fehéren

Könyvek feketén, fehéren

Nyereményjáték

azaz jobb adni, mint kapni

2018. szeptember 23. - Adrienn_blog

Juhéééééé!

A mai nappal meghirdetésre kerül a blogom első nyereményjátéka, aminek a "jobb adni, mint kapni" szlogent választottam. (Ugye milyen kreatív vagyok? ;-) )

Minden bloggernek nagyon nehéz az élete, hiszen már annyian vagyunk, mint égen a csillag, és nagyon nehéz újat adni, vagy legalábbis olyat, ami hétről hétre a weboldalunkra vonzza a lelkes olvasókat. Így minden lehetőséget meg kell ragadni, amikor a blogunk népszerűsítésére van lehetőségünk, például 1-1- nyereményjáték formájában.

Nincsenek világmegváltó terveim a bloggal kapcsolatban, csak annyi, hogy egy kicsit átadjak másoknak a könyvek iránti rajongásomból, és akár elérni azt, hogy egy-egy könyvet az én írásom hatására olvassanak el, vagy akár egy-egy vita alakuljon ki a bejegyzésem alatt, ahol pro és kontra érvek sorakoznak fel az adott témával/ könyvvel kapcsolatban.   
De igazából saját örömömre és szórakoztatásomra is írok. Szeretek olvasni és írni is. Nem értek hozzá, nem tanultam, de élvezem, ahogy alakul egy-egy bejegyzés, és talán még mások is felfedezik a fejlődést egy-egy írásom között.

De térjünk is rá a lényegre.
Iskolakezdés, ősz, hideg.... 
Még visszavágynánk a meleg, nyári napokra, amikor könyvvel a kezünkben kifekhettünk a kertbe olvasni. 
Ne aggódjatok, pár hónap, és újra nyár lesz.
De hogy enyhíteni tudjam bennetek ezt a negatív érzést, kisorsolok közöttetek egy  szuper könyvet, ami az Álomgyár Kiadónál jelent meg, és nagyon gyorsan megszerette az ország női olvasóközönsége (és gondolom, néhány férfi is elolvasta és megszerette titkon).

Én most gondolok azokra, akik még nem jutottak el addig, hogy a kezükbe vegyék ezt a kötetet, amiről már egy fél ország beszél, és kisorsolok belőle egy példányt.

Néhány feltétel teljesítése esetén egy szerencsés olvasómé lehet Borsa Brown Az Arab című könyve. 

kicsinyitett.jpg
Hogy mit kell ehhez tenned?
1. Lájkold a facebook oldalamat, hogy a következő nyereményjátékról minél előbb értesülj!
https://www.facebook.com/K%C3%B6nyvek-feket%C3%A9n-feh%C3%A9ren-1644927485606493/?modal=admin_todo_tour

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot, ahol az alapadatokon kívül, néhány egyszerű kérdésre várom a választ!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUrkT5VxDWNFPNHMZsbX2GJXOhYQwB5xuauwJPiMMkxgDezQ/viewform?usp=sf_link

3. Kövesd a blogomat!

Ennyi az egész. Ugye, hogy nem is vészes?
És, akik ezeket a feltételeket teljesítik, már be is kerültek egy képzeletbeli kalapba, ahonnan október 2-án ki is húzom a nyertes nevét. 
Aki esetleg kétszer is bele szeretne kerülni ebbe a kalapba, az ossza meg facebookon a kedvenc bejegyzésemet (nyilvánosan), így máris dupla eséllyel indul a nyereményért. (Ezt kérlek jelezzétek a poszt alatt, hogy ellenőrizni tudjam.) 

A könyvet Magyarországon belül postázom, de aki személyesen is látni szeretne, annak Budapesten én is oda tudom adni a könyvet. 

A nyertes neve kikerül facebookra, instagramra és a blogomra is. :)

Sok sikert kívánok mindenkinek!

Hiszem, hogy az olvasás örökre menő dolog marad! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvekfeketenfeheren.blog.hu/api/trackback/id/tr2914228265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása